Naked Ladies

Pillun nuolenta kyrpää pilluun

pillun nuolenta kyrpää pilluun

..

Tyttö jota nuolin oli 16 vuotias, itse olin 18 v, eikä sitä ollut nuoltu ennen. Sitä jännitti aika paljon ja ensin hyväilin sormilla tytön pillua ja suudeltiin aika kauan ja tyttö oli aika kuumana. Sitten aloin kiellä suutelemaan pillun ymprystä ja nainen voihki jo hulluna kun vihdoin nuolin sen pillua. Sormetin samalla ja nuolin ja tyttö saikin äkkiä kolme orgasmia. Sain tuolloin eka kertaa muutenkin ja halusin tutustua siihen kunnolla. Sormella, kielellä, nuollen ja lopulta Eikä nuoleminen siihen kertaan jäänyt: Ihanan kiimaiselta eikä maistunut miltään kun tyttö oli pessyt pillunsa ennen seksiä.

Olikin sitten pieni järkytys miten pahalta pesemätön pillu maistuu. Ihan tosissaan naisen kannattaa pestä pillunsa jos haluaa miehen nuolevan sillä se maku on kerta kaikkiaan niin paha että menee halut.

Suomi on juuri siirtymässä Uuden EU asetuksen käytöönottoon. Verohallinnon työryhmä pohtii juuri keinoja veron keräämisen valvomiseen ja seurantaan kertoo tuore veroradion toimittaja. Haastattelussa veroyksikön päälikkö totesi yks kantaan mitään erittelemättä kaikki nuoltava on verotettavaa niin eetnisyyteen tai sukupuoleen katsomatta.

Ei parempaa ole kuin pillun nuoleminen Taivaallista antaa naiselle orgasmeja Pillun maku oli vähän suolainen, mutta pidin kuitenkin kokemuksesta. Tyttöystävälläni oli karvoitusta, mutta ei se kovin paljon haitannut nuolemista. Suuseksi on mahtava esileikki ennen varsinaista panoa.

Ensimmäisen kerran, kun pukua nuolin oli 17 ja tyttö Olin aivan saatanan päissäni enkä muista miltä tuntui tai maistui, mutta kyrpä seisoi niin, että haljeta meinasi. Seuraavan kerran pääsin nuolemaan 19 ikäisenä 15v mimmiä. Pillu maistui taivaalliselle ja fiilis oli upea, kun näki, miten pimulla silmät muljahteli päässä.

Kivaa hommaa yli 30v kokemuksella. Ensimmäisen tyttökaverin kans nuolin ensimmäiset 2kk ajan orkasmit tytölle kun se ei antanut naida. Mut sitten se pääsi kullin makuun: Kaikki on taitoja kehuneet. Se oli sitä karvaista lukua. Täytyy sanoa että minulla kävi seksin saralla tuuri koska tyttö oli se jolla oli halut kokeilla kaikkea ja hän ohjasi minua seksin saralla taitavasti. Hän tiesi mistä piti ja häneltä puuttui se ujous joka vaivaa useimpia nykynuoria seksin saralla: Mietitään näytetäänö hyvältä missäkin asennossa.

Silloin oma nautinto jää taka-alalle ja seksistä tulee konemaista suoritusta. Ei uskalleta näyttää siitä mistä pidetään. Pelätään että jos oikein heittää itsensä ja sisimmät tunteensa peliin niin toinen käyttää niitä hyväkseen tai väärin. Päinvastoin, juuri niitä tunteita kumppani haluaa nähdä jotta tietää miten tehdä toisen olo taivaalliseksi. Meillä oli rauhallinen alku.

Eli pitkään hyväiltiin vaatteiden päältä ja aina välillä sai hyväillä vaatteiden altakin. Itse olisin halunnut edetä nopemminkin mutta kun tyttö piti ohjat käsissä sopivalla "nuvottelulla" niin edettiin hänen tahtiaan.

Joka sitten kasvoi korkoa suhteen edetessä. Kuukauden hyväilyjen jälkeen siirryttiin muutamien viikkojen hyväilyllä tuotettuihin orgasmeihin. Sitten pikkuhiljaa otettiin päälyvaatteet pois ja oltiin alusvaatteisillaan. Sillon sai ensimmäisiä kertoa nuolla pimppaa mutta karvojen keskeltä ei oikein mitään nähnyt tai suuremmin tuntenut.

Posket märkinä sieltä aina nousi ja ihmetteli miksi tyttö kiemurteli sitä enemmän mitä pidempää suukotteli ja hyväili pimpan ympärystää. Kun sitten aikanaan pääsi nuolemaan pimppaa niin siinä oli kiel syvällä samalla kun klitorista puristeli kielen ja ylähuulen väliin. Tyttö tärisi, kiemurteli ja voihki orgasmien kourissa. Ja mikä parasta, ohjasi päästäni aina siihen kohtaan jonne halusi hyväilyä. Se takasi hänelle nautinnollisimmat orgasmit.

Samalla kun itse opin parhaat niksit. Ja muutaman vuoden päästä hän kertoi että aina kun katson häntä syvälle silmiin niin hän kastuu heti. Sanoisin että rauhallinen alku loi häneen luottamuksen joka syveni useiden orgasmien hyvässä palvelussa. Siitä "koron kasvusta" sen verran että kun sitten aloitettiin se oikea seksielämä niin hän oli se joka halusi antaa suuseksiä minulle vähintään saman verran kun olin antanut hänelle.

Hänellä oli myös tapana että Ja minä voitin melkein joka kerta. Kaikesta tästä vissiin johtui sekin että hänellä oli aina "pahat mielessä". Jos oltiin vierasilla tai hänen kotonaan hän saattoi sanoa: Ja sitten kun oli kymenen sekunnin turvaväli niin taas oli hän kyykyssä ottamassa suihin. Tai pyllisti että sai naida takaapäin.

Kerrankin siskonsa kämpillä sisko meni suihkuun niin hän repi housut jalastani ja veti omansa nilkkaan sekä veti toppinsa pään yli. Ja siinä sitten hetken hurmoksessa saatiin molemmat kunnon orgamit. No, meni vähän asian sivuunkin. Mutta hyvä muistoja on mukava muistella. Eräs asia pitää mainita kaiken tämän päälle: Vaikka meilä harrastettiin useita kertojakin päivässä seksiä, oli kesäkuumaa ja talvikylmää niin ikinä, EI IKINÄ, tyttöni pimppa haissut tai maistunut pahalta.

Hän oli hygieniastaan ylitarkka. Ja se oli ehkä se paras anti jonka pimpan nuoleminen aiheutti. Sitä nuoli jo nuorena mielikseen kun se ei koskaan maistunut pahalle tai haissut. Nestettä nieli varmaan litran verran vuodessa ilman muita lisävaikutuksia kuin möreä ääni. Niin että naisille vinkiksi. Jos haluatte saada suuseksiä ja paljon suuseksiä niin peskää alapää aina hyvin.

Ja läpi päivänkin pitäkää paikat niin puhtaina että koska tahansa kuka tahansa voi lipaista vaikka peräaukkoa. Sen minä tytöltäni opin. Ja puhtaus johtaa todella nautinollisiin suuseksisessioihinkin. Kaikki siitä pikkasen voisi nuollakin, mulla Pillua pitää Imeä! Varovaisesti ja pikkuhiljaa, ei kannata kovistella heti alkuun.

Kyl sit sen näkee mitenkää pitää edetä. Oli se puuma, joka ohjaili. Nuoremmille tytöille on sit ollut ylläri, kun mies tietää mitä mies tekee.

Puhtaus on kova sana. Itse kun ekaa kertaa nuolin pillua se maistui kirpeältä ja hyvältä. Sen jälkeen aina kun ollaan kyrpä ja pillu kosteutettu niin eiköhä se paneminen ollut paikallaan. Se tuntui niin pehmeältä ja liukkaalta.

Erittäin hienolta nuolen vieläkin vaimoani usein ennen yhdyntää ja klitorista myös kun herättelen seuraavalle kerralla toisella kertaa pystyy rakastelemaan kunnolla kun on otettu löysät pois Joka mies pillun nuolee harva sen tunnustaa. Nainen vaati sammuttamaan valot … kokeneemmat miehet pitää siitä, mutta ei vähemmän kokeneet.

Luulen, että kokeneet pitävät enenmpi nuolemisen seurauksista. Maku oli siedettävä ei mahtava Kertokaa myös miltä miltä naisen pillu näytti kun näitte sen eka kertaa? Olin nuollut monesti pimeässä ennenkuin sain katsoa eka kertaa. Nainen on kuin enkeli ja rakkauden nektari naisesta on kuin enkelin maitoa puhdas nainen on kaikin puolin vastustamaton taivaan lahja nuolen mielelläni naisen orgasmiin aina välillä kun haluan tyydyttää vaimoni ilman oman tarpeeni huomiota pelkkä vaimon tyydytys mielessä.

Mua myös ällötti aluksi mut kyl se jo ny menee. Naiset tykkää siittä niin silloin minäkin. Sun kyrpä voi haista kuule viälä pahemmalle.

Olen kyllä nainen, mutta otan kantaa silti. Olen aika lailla samaa mieltä kanssasi. Sekä miehen, että naisen pitää ehdottomasti pestä paikkansa ennen nuoleskelua. Molemmat kun haisevat pahalta, kun pelit ja vehkeet muhii päivän pöksyissä.

Moni nainen yököttyy, kun mies naisen haluja kyselemättä tunkee kullin suuhun. Siitäkin pitäisi muka nauttia ja sitä kehua, ettei miehellä lerpahda. Karvoja on ihmisellä luonnostaan alapäässä eikä värkin muodolle mitään voi, mutta siisti pitää olla! Pillun haju on sekä, joka panee minut aina sekaisin ja saa kullini nousemaan. Ei sillä voi olla tekemistä minkään muiden hajujen kanssa. Olkoon mikä tahansa, mutta kulli alkaa seistä ja pitäis löytää joku.

Olen valmis nuolemaan selkäsi, vatsasi ja pillusija mennä täysin sekaisin sinusta ja koko ajan tuntea kuinka ihana olet Voi kun löytäisin sinut. Kuka sitä paskaa alkaa syömään. Ja moni on mun puolella, myös naisetkin. Jo ikiajat nainen on alunperin, raamatun ajoiltakin se saasta. Tua saa oikiasti kuulostaan niin pahalta ettei mua ainkaan kiinnosta antaa miehen nuolla,eihän se silloin voi kiihottaa jos tietää miehen naama irveessä imemässä. Muutenki olen aina peitelly pilluni ettei se ihan kokonan näy,vitut voin omille isoille lärpyille mitää karvaturruineen.

Haluan seksiä aina harrastaa pimeessä,silloi ei tarvi näytellä kamalia"sulojaan"pimeessä pystyy paremmin oleen normaali itsensä kuin päivän valossa. Näytelläkin saa, ei haittaa. Huonon miehen voi vaihtaa parempaan. Minä jättäisin heti jos olis tuollainen "ylihygieenikko" Itse tykkään ainaki miehiltä ottaa munaa suuhun, ekaa kertaa en koska se oli uus juttu mulle sillon ja totta kai vähä etos se siemen neste.

Nykyään otan ne vaan ja nielasen. Jolleivat totu niin saavat painua hevonkuuseen. Luonnollisia eritteitä molemmilla sukupuolilla. Maistapa spermaa ei omaasi ja puhu sen jälkeen, jos siis olet hetero. Ei tarvitse nuolla jos ei halua, mutta turha odottaa, että nainenkaan sitä tekisi sinulle. Oksennus tulee kun ajattelenkin kaltaisiasi ihmisiä. Mukavaa syksyä, pidähän kielesi kurissa, saastaa liikenteessä: Nämä esim 44v miesten viestit on kyl naikkosten tekstiä.

Kyllähän tosi mies nuolee vaikka joka kerta vaikkei siitä pidäkään, sanotaan näin että vähän helpottaa teiän naikkosten elämää. Itse voin olla hieman tarkempi harmi. Olet oikiassa siinä että naikkosen ei tarvi imeä miehenkää munaa jos ei mieskään naista vaikka muna ei haise, sperma voi olla väkevää ei sitä nieltäväksi ole tarkoitettu. Kyllä minä saan mielipiteeni ilmaista niin kuin kaikki muutkin.

Kerran olen maistanut naisen nesteitä ryhmätuokiossa ja ei maistunut juuri miltään: Miehestä siis varmasti kiinni. Tottakai saa sanoa oman mielipiteensä, mutta aikas outoa on olla pitämättä puhtaan, hyvinhoidetun pimpskan mausta: Ei mikään maailman herkku niinkuin kaviaari voi ikinä maistua niin hyvältä kun saat sen pillusta suuhusi ja tunnet kuinka käsittämättömän ihanalta se maistuu ja tiedät, että tämä nainen on nyt juuri odottamassa, että survaiset kullisi häneen ja sitten vaan hiljalleen kerro miten ihanalta hän maistuu ja miten ihanalta koko maailma tuntuisi jos voitaisiin jatkaa tätä ikuisesti.

Jos sitä pillumehua sais pulloon. Koko ajatus tyrmää minut. Olen muutaman kerran juonut pillumehua ja joka kerta mennyt siitä aivan sekaisin. Nyt oot kyllä, Julia hakoteillä, pahemman kerran. Älä koskaan, milloinkaan häpeä vartaloasi tai mitään osiakaan siitä. Riittää kun pidät pillusi puhtaana, suihkun raikkaana, aina ennen seksikontaktia, niin mies kuin mies nuolee pimpsasi, nautinnolla. On se niin kiihottavaa kuulla ja nähdä kuinka rakastamani nsinen nauttii, ja laukeaa suutani vasren.

Sitä onnen ja hyvänolon tunnetta. Kyllä ymmärrän sunkin näkökantasi ja varmaan on hieman naisenkin aineenvaihdunnasta kiinni, onko sitä värkkiä kuinka miellyttävä nuolla. Ite en kyllä tiedä mitään kiihottavampaa kuin pillun nuoleminen.

Älkää naiset esitelkö pilluanne näkyvästi, silloin pidätte mielenkiinnon yllä että mikä aarre se siä pöksyissä onkaan. Pillun näyttäminen usein vie miehen mielenkiinnon todella nopeasti. Jos et pillusta tykkää, niin ei kannata sellaista kumppania ottaa, jolla pillu on. Kaikilla on oikeus mielipiteeseen. Mutta ei pidä kuvitella, että omasi on se ainoa oikea. Monet naiset ovat jo muutenkin epävarmoja itsestään ja pillustaan, näillä jutuillasi tilanne vain pahenee.

Jos pillua noin paljon vihaat, täällä oli sinulle hyvä neuvo, pysy erossa sellaisista henkilöistä, joilla on pillu, et ole heidän arvoisensa. Minulle pillun nuoleminen on seksin ihanin osa-alue. Siihen liittyy kiihottavaa intimiteettiä, onhan suuri kunnia, että nainen päästää jonkun niin lähelle yksityisintä osaa vartalossaan.

Lisäksi on kiihottavaa voida tehdä toiselle sellaista hyvää, joka saa hänet nauttimaan, jopa kiemurtelemaan nautinnosta ja kiimasta. En ole maistanut pahanmakuista pillua, erimakuisia kylläkin. Kikki terveet pillut ovat ihania, eikä niiden tarvitse olla juuri puhtaiksi hinkattuja, luonnolliset hajut ja maut ovat kiihottavia. On suuri nautinto, jos nainen istuu kasvoilleni ja käytää minua nautintonsa välineenä. Hän määrää tahdin ja saan maistella ja haistella hänen sulojaan ja niiden luonnollista kosteutta.

Mieluiten haluan loppuhuipennuksenkin tapahtuvan hänen istuessaan kasvoillani. Eräskin nainen jäi vielä lauettuaan hyväksi toviksi siihen istumaan, jolloin hellästi nuolin myös hänen anustaan kun hän odotteli hengityksensä tasaantumista. En tiedä kummalle se oli ihanampi kokemus, itse en ainakaan muuta kaivannut. Parasta pillun nuolennassa tosiaan on kun nainen ohjaa hommaa halujensa mukaan ja saan toimia pelkkänä kielenä. Parhaita ovat olleet kuvailemasi nainen kasvojen päällä hinkkaamassa pitkin kasvoja ja komentamassa kieltä syvemmälle.

Tai pienen silmäpelilämmittelyn jälkeen vaimo nojautuu nelinkontin sängylle, vetää hameen ylös ja paljastaa kiimaisista eritteistä kiiltelevän pillun ja komentaa nuolemaan tavaraansa siinä takaapäin. MUTTA en pidä pillun nuolemisesta,sinä saat vapaasti nuolla,toivotan onnellista seksi elämää. En ole ehdottanut muille ettei kannata nuolla enkä mitään sellaista. Toin esille vain oman näkemyksen sukupuolielinten puhtaudesta, suihin otoista ja sen että moni ei vain pidä siitä hommasta mikä on totta jumalauta!

Jos otettaisiin esille pippelin suihin otto, on varmasti aika samanlailla. Panomies on erimies 1. Tosimies nuolee vaikka juuri nussitun pillun jos tyttö siitä tykkää.

Tosimies nuolee pesemätöntä tavaraa.. Tai kai sitten, jos sitä joskus harvoin saa. Tottakai sen pitää olla puhdas.. Tai ei kai sitä pesulla tarvi käydä, kun tosimies nuolee kikkareet pois.

Itse en ainakaan koske tavaraan, jota kerran viikossa pestään tai tuuletetaan. Kun mies ei kykene panemaan naista on tuo nuoleminen kait jonkin sortin korvike. Tosiasiassa tuossa on enemmänkin kyse alistamisesta tapahtuu nuoleminen kummin päin tahansa. Sairaat yksilöt ovat tietty poikkeus joka vahvistaa säännön. Pillun nuolenta on parasta mitä tiedän. Toki sitä haluava nainen pitää huolen hygienniastaan. Onko aloittaja ihan varmasti hetero?

Itse et tykkää antaa naiselle suuseksiä mutta odotat tietysti naisen antavan sitä sinulle? Onneksi olen lesbo, saan suuseksiä enemmän kuin tarpeeksi ja tyydyttävää sellaista! Ja annan myös, mikään ei ole ihanampaa kuin suuseksin antaminen naiselle, kauan ja hartaasti.

Voisin tehdä sitä aamusta iltaan Mistähän säkin noita todennäköisyyksiäsi revit. Taitaa ahistaa ajatus, että sinä olet outo friikki kun et siitä nauti? Mielipiteensä voi toki esittää, mutta ennekö alat mitään väitteitä muiden ihmisten käyttäytymisestä esittää tarttis olla jotain faktaa pöytään. Juuri siksi en sitä harrasta, koska oksennus meinaa tulla pelkästä ajatuksesta.

Pari kertaa olen kokeillut ja se on riittänyt. Olen myös sanonut asian suoraan kumppaneilleni, enkä todellakaan alkaisi näyttelemään, että kyllä ihanaa on Enkä myöskään pyydä, enkä halua, että kukaan tulee minun alapäätä nuolemaan. Ei siitä todellakaan kaikki tykkää.. Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Taitaa kohta käydä vähiin sulla naiset. Oikeasti olen ollut yksin valtaosan elämästä ja nytkin on takana jo liki 20v ilman Siis se kun viimeksi asia toteutui oli aivan ihmeellinen.

Avoliitossa ollut nainen kirjoitti lapunkulmaan tulisnko hänelle kotiin kahville, kun se toinen ei ole paikalla kesäkiireittensä takia Sitten hän sanoo suoraan ettei halua seksiä kanssani Koska tilaisuus tuli näin nopeasti, niin käytin tilaisuuden hyväksi ja menin hänen pillulleen nuolemiseksi.

Sen verran kuitenkin tiesin, että tykkään suolaisenmakuisesta ja voimakkaan tuoksuisesta pilllusta. Ei se ollut sit sitä Ja vaikka asia toistui tämän tapahtuman jälkeen vielä monesti, niin tilanne oli sama Erään toisen naisen kanssa myöhemmin oli juttua, että pillu tuoksuu Mut olkoon miten vaan, niin en katkera naisille vaan jollekin muulle.

Huonon miehen voi vaihtaa parempaan. Senkun nuolet ja jää karvat hampaittes rakoihin. Oletko varma, että haluat jatkaa? Pillun nuoleminen sekä tuotettuihin meren Adorable Cutie hankkii pimppi nuolaisi Pillun nuoleminen on samanlaista kuin, jos ostaisi lohifilettä ja nuolisi niitä.

PROSTITUUTIO PALVELU ILMAISIA SEKSI VIDEOITA

SEX HELSINKI ILMAISET PANOVIDEOT

Pillun nuolenta kyrpää pilluun