Naked Ladies

Prinssi albert lävistys seksikauppa oulu

prinssi albert lävistys seksikauppa oulu

Eli siis hankaloittaako kusemista? Viimeistään siinä vaiheessa, kun sattuu vahinko repeäminen. Kipu on kuitenkin minimaalinen. Iho on lävistettävältä kohdalta hyvin ohut. Mitäs tuommosella lävistyksellä muka tekee? Onko tuosta jotain hyötyä? Mies ei tiedä, minne menee ja kusta tulee; ihan ku kasteluikannusta. Todella upeeta, tahtoo kans heti semmotten. Muutenkin kun koru tulee ns. Tuollainen heilumassa voisi nimittäin aiheuttaa liikaa tuntoa ja ennenaikaista laukeamista [signature]Sunday morning I feel so bad The worst hangover that I ever had I can?

Kyllähän se on yleensä istualtaan pissittävä PA: Jos tommonen alkaa ihan oikeesti tuntua hyvältä jutulta, kannattaa tilata semmonen piipaa-auto. Valkotakkiset sedät vievät pojun huilaamaan. Tuskinpa tuo älyttömästi elämää vaikeuttaa jos ei ota millään 10 mm pallolla varustettuna.

Kaveri otti kesällä kyseisen lävistyksen. Seisten kusemisen onnistuminen riippuu renkaan paksuudesta. En muista kuinka paksu se rengas on joka laitetaan heti reiän teon jälkeen mutta sillä seisaaltaan kuseminen kuulemma vielä onnistuu. Haavan parannuttua kehoitetaan vaihtamaan paksumpaan renkaaseen jotta repeytymisriskikin pienenee.

Väärin sijoitettu koru saattaa rikkoa kondomin ja näin lisätä suojaamatonta seksiä. Ei lääkäri ihan joka asiassa voi olla neuvonantaja. Jos jostakin syystä on pakko lävistys laittaa, sen kun vaan. Jos siitä tulee kiksejä tai jostakin syystä on pakko lävistys laittaa, sen kun vaan. Se olisi kuitenkin tärkeätä, että lävistyksen tekijä olisi ammattinsa osaava. Kivijärvi kuitenkin korostaa, että genitaalialueille lävistyksiä hankitaan hyvin vähän, vaikka nettikeskusteluista nuoret voivat saada toisenlaisen kuvan.

Viisi vuotta sitten niitä otettiin enemmän. Tutkimusten perusteella sukuelimensä lävistää yleensä noin kolmekymppinen tai sitä vanhempi henkilö.

Se ei siis ole aivan nuorten juttu. Sen sijaan nuoret hankkivat paljon muita lävistyksiä. Oulun seudun ammattikorkeakoululle tehdyssä opinnäytetyössä kartoitettiin viime syksynä nuorten kokemuksia lävistyksistä.

Tutkimuksen kohderyhmänä olivat alle vuotiaat lävistyskorua käyttävät nuoret. Kyselytuloksen mukaan nuoret pitävät lävistyksiä hyvännäköisinä ja että ne ovat osa nuorta itseään muodin tai kavereiden vaikutuksista piittaamatta. Huolestuttavaa vastauksissa oli, että yli puolet vastaajista 52 prosenttia oli laittanut lävistyksensä itse. Vain kolmasosa oli ottanut lävistyksensä lävistysliikkeessä. Lävistyksiä tehdään eri puolille kehoa:

Prinssi albert lävistys seksikauppa oulu

Prinssi albert lävistys seksikauppa oulu

Aihe ilmaiset pornofilmit