Naked Ladies

Mitäs nyt kaksplus savon sinkut

mitäs nyt kaksplus savon sinkut

Kaikki viestit läpi lukeneena Kaikki viestit läpi lukeneena en huomaa juurikaan katkeruutta sinkuilta perheellisille heidän lapsiensa takia tai puhumattakaan kateudesta perheellisiä kohtaan.

Asia taitaa olla juuri painvastoin, tehtyä kun ei saa tekemättömäksi. Tyhjä hokema on tuo veronmaksajaia lisää, niitä tässä keskusteluketjussa riittää. On monia asiallisia kommentteja joihin ei ole lainkaan vastauksia, hetken päästä sama putkinäköisyys jatkuu kun sinkut sitä ja tätä. Nostakoon kätensä pystyyn se sinkku joka on katkera ja kateellinen perheellisten lapsien takia, itse en nosta. Luulisi kärsivällisyyden ja suvaitsevaisuuden kasvavan lapsen hankkimisen jälkeen, mutta näin ei näytä olevan joidenkin osalta.

Katkera olen vanhemmille jotka tekevät lapsia vain itsensä takia kun luulevat sen parantavan heidän elämänlaatuaan ja sitten ei jaksetakaan pitää lapsista hyvää huolta niin rakkauden kuin kurin ja rajojen merkeissä.

Nämä sitten vetävät lääkkeitä ja kaljaa sekaisin, ovat täynnä vihaa kun ei heitä ole kukaan koskaan oikeasti tänne edes halunnut. En ihmettele miksei mikään, etenkään työnteko kiinnosta kun ei heistäkään ole koskaan kukaan ollut kiinnostunut.

Onhan meillä tämä kesäleski Onhan meillä tämä kesäleski ongelmakin. Niin eiköhän sinkkku saa valita milloin lomansa pitää. Suomi täynnä itsekkäitä ihmisiä niin älkää lapsiperheet välittäkö heistä. Ei itsekkyys siitä ainakaan Ei itsekkyys siitä ainakaan vähene, että ihminen jälkeläisiä hankkii. Päin vastoin, sitten sitä vasta ollaankin itselle vaatimassa ja toisten huomioon ottaminen varsinkin työpaikoilla unohtuu.

Toivottavasti edes seuraava polvi on parempaa ainesta. Vai lisääntyy itsekkyys Vai lisääntyy itsekkyys lasten hankinnan jälkeen?? Jos lapsia tulee perheeseen, niin vanhemmat muuttuva itsekkäämmiksi?? Niin eihän ne lapset tarvii mitään mulle vaan kaikki tänne heti Se empatia ja jousto nimittäin siirtyy vain omiin lapsiin, ei muihin. Muiden näkökulmasta perheellisestä on tullut aikaisempaa itsekkäämpi.

Kiitos neuvosta, kävelen kyllä mielelläni mereen. Ihan heti kunhan plutakko lämpenee. Olen kyllä näin lapsellisena Olen kyllä näin lapsellisena henkilönä toivonut kesälomaa aina samaan aikaan kuin lapsilla on kesäloma koulusta. Aika luonnollinen toive, kai sitä aikaa haluaa viettää lasten ja perheen kanssa, kun sellaisia on tullut hommattua.

Tosin koululaisilla on lomaa kesäkuun alusta elokuun puoleen väliin. Aina on lomat osuneet sille välille enkä usko, että kukaan työpaikalla on siitä isommin kärsinyt. Tottakai se loma on joskus ollut heinäkuussakin. Sinkkuna ja lapsettomana Sinkkuna ja lapsettomana näitä kommentteja lukiessa saa naureskella perheellisille ja kokea myötähäpeää tiettyjen sinkkujen puolesta.

Myös ylikansoittuminen on fakta, tämä ei kuitenkaan ole Suomessa vielä ainakaan mikä ongelma: Tämäkään ei ole mikään syy miksi tietystä ryhmästä tulisi etuoikeutettu lomien suhteen. Lähes kaikki sinkut ja perheelliset ovat kommenteissaan olleet itsekeskeisiä, yksi kehtasin jopa huonolla menestyksellä kumota itsekeskeisyyttään toteamalla että ajattelee vain lapsiansa.

Toimiva perhe on itsessään yksilö, itsekeskeisellä toiminnalla haetaan vain omaa etuansa eli perheensä. Sinkuilla itsekeskeisyys on helpomi havaita koska kokonaisuuteen kuuluu vain yksi henkilö.

Tässä vaiheessa voinkin todeta teidän kaikkien olevan itsekeskeisiä henkilöitä, missä vaiheessa olette unohtaneet kaiken sen hyvyyden joka meissä jokaisessa on? Toisen huomioiminen hyvällä tavalla kannattaa aina, toinen voi olla sinkku, perheellinen yms. Totuus on se että perheellisellä on enemmän pakollisia menoja kuin sinkuilla: Tässä pitää ottaa huomioon ovatko kaikki pakolliset menot loma-aikana: Joten tästä vedetäänkin yhteenveto että perheellisen loma ei ole tärkeämpi kuin sinkun, vaan yhtä tärkeä.

Sinkuillakin on pakollisia menoja, nämä pakolliset menot löytyvät perheellisiltä joten niitä on turha luetella. Joten ei sinkkujenkaan menoja voi perheellisten edelle lyödä, vaan samalle viivalle. Nyt päästääkin tähän lomien järjestelyyn, on itsekästä varata lomamatkoja yms.

Ei ole itsekästä hoitaa pakollisia menoja silloin kun niitä on. Toisen lomamatkojen takia sinkkujen tai perheellisten ei tarvitse lomiansa siirtää, mutta pakollisten menojen takia on kohteliasta olla joustava ja perheellisillä niitä vaan on enemmän ja sen itsekkin hyväksyn ja joustan. Paljon tekstiä ja varmaan sekavaakin, joten tiivistän vähän. Heillä ei ole suurempaa oikeutta saada lomaansa samaan aikaan kuin toisella kumppanilla tai lapsella, tai ennen lomien päättämistä tilattujen lomamatkojen ajaksi.

Heillä on kuitenkin enemmän pakollisia menoja joihin tulee käyttää pekkasia yms. Heillä ei ole suurempaa oikeutta saada pitää lomaansa samaan aikaan kuin ystävien vaikka vapaa-ajalla olisikin enemmän mielekästä tehtävää kuin perheellisten.

Lomamatkojen varauksissa samat oikeudet kuten perheellisillä. Pakolliset menot on hoidettava vaikka niitä onkin paljon vähemmän, pekkaset yms. Eihän tämä voi sitten toimia? Esimiehen tulee päättää lomista, aikasemmin joustanut saa pitää lomansa seuraavalla kerralla kun haluaa oli perheellinen tai ei: Työntekijät voivat keskenään jutella ja yrittää sopia lomia lomamatkojen yms.

Kaikki olemme joskus olleet lapsia, tästä syystä jokaisen ilo on pitää heistä huolta oli ne omia tai ei ja tämä on hyvä muistaa lomissa: Tosin olen työtehtävässäni ainoa ja työni vaikuttaa jokatapauksessa yrityksen toimintaan, tästä syystä voin pitää lomani kun lystää koska korvaavaa työntekijää ei löydy yrityksestä vaan se hoidetaan ulkoistettuna siksi aikaa.

Tietenkin jos on suunnitelmissa ystävien kanssa matka jonnekkin, odoten perheellisiltä samaa joustoa kuin itseltäni heitä kohtaan jos olisi tarpeellista.

Ja miten muuten sinkut pitää Suomen lapsista huolta? Me liikumme enemmän kuin vanhemmat, etenkin illalla ja kun huomaamme jonku tappelun, loukkaantumisen, kiusaamista yms.

Tähän olisi vaikka mitä sanottavaa vielä, mutta miettikää nyt vähän kun avaudutte. Ajatelkaa toisianne, ei vain perhettänne ja itseänne myös sinkut voisivat ajatella. Itsehän vietän viikon Itsehän vietän viikon lomastani että pääsen kaitsemaan muiden lapsia kun vanhemmat viettää "laatuaikaa".

Tämä on ihan oma valinta. Ymmärrän perheellisten ongelman lastenhoidossa. Mutta ei se ole syy siihen että eriarvoistetaan työssä. Eräällä kaverillani on tilanne, että he saavat tietää lomansa kun lasten vanhemmat on itse ensin ehkä suvainneet ilmottaa lomansa. Suunnittele siinä sitten lomia ja tekemisiä, kun pitää elää kymmenien ihmisten lomien mukaa. Ei kaikki lomaile heinäkuussa, niin miksi niitten lasten vanhempien pitäisi? Se pitää myös lasten vanhempien ymmärtää että jos tekee lapsia, ymmärtää myös sen tuomat ongelmat päivittäisessä elämässä.

Jos ei kykene ymmärtämään että kaikkeen ei työnantajakaan vaikuttaa. Yleensä paras tapa hoitaa lomansa kohdalleen on tehdä työnsä kunnolla natisematta turhasta niin yleensä lomatkin järjestyy. Itsehän otin lomani tuota yhtä viikkoa lukuunottamatta sesongin ulkopuolelle.

Kaikki reissaaminen on paljon halvempaa ja rentouttavampaa kun ei joka paikka ole kuin lastentarha Lomansa se lapsetonkin on ansainnut! Ei sinkku ole perheetön. En ymmärrä lainkaan, miksi sinkun tarve sovittaa lomat yhteen oman perheensä kanssa olisi jotenkin vähäarvoisempi kuin lapsiperheen vastaava tarve. Moni sinkku kantaa huolta ikääntyvistä vanhemmistaan ja saattaa esimerkiksi huolehtia heidänkin jouluvalvalmisteluistaan tai viemisestään kesämökille.

Kyllä sinkku alunperin Kyllä sinkku alunperin tarkoittaa yksinneläjää, ei perheellistä eikä yksinhuoltajaa. Kun työpaikalla lomia Kun työpaikalla lomia järjestellään, niin siinä on turha perhesyitä esiin tuoda.

Ne eivät kuulu työpaikan järjestelyihin mitenkään. Tämä on vanha periaate ja ollut käytössä kaikissa työpaikoissa joissa olen ollut. Mitäs tykkäisitte kun jo Mitäs tykkäisitte kun jo sovitut kesälomat yksipuolisella työnjohdon päätöksellä muutetaan, seinälle tuodaan uusi kesälomakalenteri, mutta muutoksesta ei mainita mitään työntekijälle jonka osalta on muutettu loman alkua Ei miten katkeraa ja ilkeää Ei miten katkeraa ja ilkeää tilitystä: D Teidän valittajien täytyy voida todella huonosti kirjoittamastanne päätellen.

Sillä aikaa kun te keskitytte valittamaan, me sinkut ja perheelliset omassa työyhteisössämme jaamme lomat tasavertaisesti ja pidämme hyvää henkeä yllä. Jaksaa olla töissäkin pidempään ja pysyy terveempänä. D Ja todella; kaikki me vanhenemme ja rapistumme, toivotaan paljon janipettereitä veronmaksajiksi ja töihin vanhustenhuoltoon ;D.

Miksi täällä yleistetään, Miksi täällä yleistetään, että sinkku on lapseton ja nuori? Itse olen sinkku vaikkakin leski ja kolma aikuista lasta, jotka jokainen asuu omassa kodissaan. Tästä syystä minulta kehdataan vaatia joustoa työvuoroissa ja kesälomissa.

Tänään on yön yli harkinnan paikka, että menenkö huomena ja irtisanoa pamautan itseni vai haenko sairaslomaa henkiseen ahdistuseen. Aamulla työkaveri totesi, että voi varmaan tehdä hänen pitkäperjantai ja lauantai vuoronsa, koska minulla ei kuulemma kuitenkaan ole muuta Joten ei onnistunut vuoron vaihdot tuolla tyylillä.

Esimies vihjaisi lounaan jälkeen, että minua ei varmaan haittaa tänäkään kesänä, että pidän kesälomani kahdessa pätkässä, niin perheelliset saavat paremmin lasten hoidot sujumaan! Huumori on valttikorttini, mutta hallitsen pelkästään älykkään huumorin. Se vetoaa minua kiinnostaviin naisiin aluksi, mutta pian haluttaisiin kevyttä hassutteluhöttöhuumoria.

Äänenpaino on liian tasainen enkä juuri elehdi käsilläni, naiset siis kaipaisivat "intohimoisuutta" Käsivarsikoskettelut ym pokaustekniikat ovat parantuneet mutta eivät ole erityisen hyvällä tasolla ottaen huomioon että annan ulkonäössä todella reippaasti tasoitusta kilpailijoille. Et vastannut kysymyksiin joten, joo se osuu. Mielipiteesi itsestäsi ei tarkoita että se pitäisi paikkansa. Täällä saamasi palaute jankkaaja kertoo ihan jostain muusta.

Sinun heikkoidet tulee ilmi jo täällä, jos olet samanlainen jankkaaja livessä ja muuallakin. Ensimmäinen neuvo sulle palstalla esiin tulleiden seikkojen perusteella on se, että lopeta se typerä pisteytys. Se, jos jokin, on dorkaa. Jos jollain tavalla haluat arvottaa muita niin käytä mieluummin adjektiiveja kuin pisteytystä.

Eli unohda ne vitun numerot ihmisten kohdalla. Älä näe kaikkia samanlaisena massana, vaan opettele erottamaan massasta poikkeavat. Tarkkaile, kuuntele ja selvitä utelematta mistä nainen pitää ja virittele keskustelu siitä aiheesta. Asiaa auttaa, jos satut itsekin pitämään samasta asiasta tai asioista kuin nainen. Esimerkiksi musiikki, elokuvat, kirjallisuus whatever Kaiken keskustelun ei tarvi olla analyyttistä tilastointia ja jankkaamista siitä.

Asioista voi keskustella kevyemminkin ja huumorilla. Huumorintaju ei ole ainakaan palstan perusteella sun vahvimpia puolia. Pieni itseironia ei ole haitaksi. Lakkaa haluamasta naisia, joita et voi saada. Ole lämmin ja ystävällinen sellaisillekin naisille, joita et pidä seksuaalisesti haluttavina. Sellainen käytös ei jää naisilta huomaamatta. Kyllä naiset huomaavat kenen miehen seurassa naiset viihtyvät Tässä on sulle nyt vähän opettelemista käytännössä.

Luulis, et tällä pääset alkuun. Kun perusasiat alkaa olla hanskassa, et enää kaipaa jytkyä leukaakaan itselles Hyviä neuvoja Gnukilta, kaikesta huolimatta. Todella hyviä -meille kaikille.. Ykskakkoselta taitaa puuttua sydämellisyys ja inhimillisyys. Kylmien ihmisten kanssa voi toki jutskata, mutta eivät ne jätä muistijälkiä sydämeen.

Ei kovin hyviä ohjeita. Kevyt höttöhuumori ei ole vahvuuteni, se myönnettäköön. Siinä on vaan yksi mutta Mutta sun pitää todenteolla kyseenalaistaa sun ajatusmaailmas ja tulla siksi ihmiseksi mitä minä tässä nyt neuvoin. Feikkaamalla et tule onnistumaan Ja niistä neuvojen huonoudesta sen verran, että aika monta naista on kanssasi eri mieltä, muutkin kuin palstalle kirjoittavat Ja ensiks sun pitää oppia perusasiat ennen kuin sinusta on improvisoimaan Genio, minusta ei tule ns.

Tämä on syy miksi olet surkea neuvoja. Kerrot suureen ääneen tavallisista sosiaalisista taidoista, koska se osa jolla nainen vietellään tulee sinulta luontaisesti. Koska muut eivät onnistu, oletat että heiltä puuttuu tavalliset sosiaaliset taidot. Todellisuudessa se mikä puuttuu, on pelimiestaidot. Tästä syystä semi-aspergerit kuten RSD: He ovat joutuneet miettimään mitä tekevät ja miksi tekevät.

Ja yhäkin, oletat liikaa. D Mut sovitaan niin. Sinä oikeassa minä väärässä. Mutta en minä ole taannutkaan kenellekään yltiökylläistä naismenestystä. Virtuoosia ja ensisolistia sinusta ei tule, se on selvää.

Miksi edes pyrkisit siihen? Onko pakko saada kaikki naiset? Tai mahdollisimman paljon niitä? Eikö riittäisi yksi kenen kanssa natsais? Mutta tajusin viitisen vuotta sitten etteivät sadut ole totta, ei riitä että on mukava ja odottelee Sitä Oikeaa. Jos haluaa saada yhden naisen, kannattaa opetella saamaan monia naisia. Omien lahjojen ja mahdollisuuksien mukaisesti. En ole joutunut katumaan. Ero on kuin yöllä ja päivällä.

Ja koko ajan mennään parempaan suuntaan, ei vain sen kanssa millaisia naisia olisi saatavilla Vielä vuotta sitten olisin saattanut helposti päätyä epäliikunnalliselle ja itsestään huolehtimattomalle kotityrannille betamieheksi, joka raataa onnellisena uskossa että jos nainen lähtee lätkimään, uutta onnenpotkua ei tule koskaan.

Tiedät kyllä Genio nämä miehet ja etenkin heidän naisensa, ne jotka haluavat kanssasi sen yhden yön firman pikkujoulujen jälkeen. Näitä miehiä, ja naisia, ei ole ihan vähän. Siksi ensin pelimiestaidot ja naisten kaataminen, sitten parisuhde.

Haastavaa se on ollut, oikeastihan parisuhde on aina kiinnostanut enemmän. Mutta "it is what it is", kuten sanonta kuuluu. Tiiäkkö kun iso osa ihmisistä on juuri sterotyyppisiä. Haluaa samoja asioita ja samoilla tavoilla jne. Onnea kuitenkin helmen etsintään. Toivotaan, että se sieltä massoista löytyy lopulta. Eikä mikään mukaan mainitsemasi asia. Enkä pisteyttänyt sitä tyttöä niin kun en ole pisteyttänyt ketään muutakaan.

On vaan käynyt niin, että ollaan pidetty toisistamme ja yks asia johtanut toiseen jne. Ja se juuri minun luettelemistani syistä. Miksi sitä tapahtuu nykyisin? Ja joistakin muistakin, en ala niitä nyt tänne luettelemaan. Samoista syistä ei seurustelevat frenditkään ole joutunut palstalle ruikuttamaan ja hanskaan hakkaamaan. Eivätkä todellakaan edusta sitä "ylintä tasoa". Heh, ei sen puoleen. Toinen ongelmasi on todennäköisesti se, että käyt pelkästään pintaliitomestoissa.

Mitä muuta kuin pintaliitoa voit odottaa pintaliitomestoissa? Ja mikä vitun Genio? Tiedätkö Genio mistä tunnistaa luontaisen pelimiehen? Siitä että te kuvaatte asioita niin kuin naiset. Siksi te ette puhu samaa kieltä miesten valtavan enemmistön kanssa.

Selvästikin meillä on erilaiset kohderyhmät, mutta pitää muistaa että olemme erilaisia miehiä myös. Omaan taustaani myös liittyy muutamia itsestäni riippumattomia asioita jotka erottavat minut enemmistöstä. Enkä nyt tarkoita pituutta. Se on vain yhden epämieluisa. Minä en pelaa, korkeintaan leikin. Peleissä on voittajia ja häviäjiä.

Siinä on vissiin ero Minulla ei ole kohderyhmää. Minä nyt vaan satun tuntemaan erilaisia ihmisiä ja tulen toimeen heidön kanssa.

Minulla on sattumoisin ollut aika paljon erilaisia kiinnostuksen kohteita tähän asti eletyn elämäni aikana, joten pystyn keskustelemaan kohtalaisen laaja-alaisesti eri aiheista. Sekin, että olen monessa liemessäkin keitetty ei pahemmin haittaa kykyyni keskustella. Miten olen tullut sellaiseksi? Pisteyttämällä, tuijottamalla jotain tilastoja, miettimässä jykeviä leukoja ja sellaisia?

Ja kenties vähän oppimallakin eletystä elämästäni. Mut ei se mitään. Jos ei neuvot kelpaa niin ei sitten. Yksin tulet jäämään tai sitten saat naiseks vielä rasittavamman jankkaajan kuin itse olet, koska tuskin muut tulee sinua jaksamaan.

Eikä kyse ole todellakaan sun pituudesta tai pienestä leuasta Omat kokemukset lienevät erilaisia, mutta uskoisin että joitakin naisia kiinnostavat nekin. Asuin jonkin aikaa ulkomailla, naisilla tuntuu olevan fetissi ulkomaista. Sitten on eräs toteuttamani seikkailu, jota en yksityisyyden vuoksi paljasta sen voin mainita että yksi vaihtoehdoista sillle oli Mount Blancille kipuaminen, eli ihan oikeasti "jännästä" tempauksesta puhutaan.

Jossain rokkibaarissa pienimuotoiset seikkailuni tuskin porukkaa kiinnostaisivat, mutta liike-elämän puolella niistä halutaan kuulla. Stereotypiat ovat hassuja, eivätkö olekin? Kaikki ätmit, tai entiset ätmit, ovat pahvisia sketsihahmoja joiden ulottuvuudet ihmisinä rajoittuvat lukemiisi pariutumisen tabuja käsitteleviin ketjuihin. Jos tietäisit totuuden, monsieur G, saattaisit yllättyä. D Mut takaisin aloituksen aiheeseen.

Meidän kahdenkeskeisen keskustelun perusteella aloituksessani, mitä luulet, että kumman kanssa meistä naiset mieluummin keskustelisi, sinun vai minun? Jotenkin luulen, että vastauksen löytyminen tähän kysymykseen ole kovin vaike. Jos valittavana on minä ja luontainen pelimies, niin totta kai jälkimmäinen voittaa. Hassua muuten kuinka nyt "naisilla" - siis monikossa - onkin merkitystä.

Vielä vähän aikaa sitten kyselit mihin tarvitaan useiden naisten huomiota, kun yksikin riittää. Vastasit siis viimeinkin omaan kysymykseesi. Enhän minä nyt pelaa mitään. Voin vakuuttaa, ettet herätä minussa sellaista mielenkiintoa: D Ja aloituksessa oli kysymys juuri siitä keskustelutaidosta tai sen puutteesta, että naiset ei puhu ja vastaa. Kaikkihan me ollaan täällä kasvottomina, joten leukaan ja muuhunkaan ei voi vedota.

Eli kyse on nyt puhtaasti keskustelutaidoista. Minkä arvosanan antaisit itsellesi keskustelusta minun kanssani? Sinähän pidät numeroista ja pisteytyksistä?

Tuliko täys kympin suoritus? Mutta G, otetaanpa ennen iltaviiniä toinen näkökulma asiaan. Keskustelunaiheeni ovat siis niin huonoja kuin olla ja voi, enkä suostu keskustelemaan palstalla mistään muusta.

Voisiko huonompaa keskustelukumppania olla olemassa? Silti juri nyt kolme rekisteröitynyttä palstanaista keskustelee kanssani. Mitäpä jos Genio joku päivä suostuisinkin keskustelemaan vähän kevyemmin jostain kivasta asiasta?

Vaikka Lontoon nähtävyyksistä, viinien historiasta tai siitä millainen ihminen eräs viiksikäs entinen sosialisti todellisuudessa on ei niin että aiheista mitään tietäisin. Tämä kaikki on hypoteettista, tietysti. Todellisuudessa asun vanhempieni kellarissa pahvilaatikossa, niin kuin kaikki MA-teoreetikot. Olisiko liikaa jos antaisin itselleni 7 miinuksen? Jos ajatellaan Gaussin käyrän mukaan, olisin hieman keskiverron verbaalisen ilotulittajan alapuolella, kuitenkin tämän taidon osalta KT-sektorissa.

En haluaisi olla ylioptimistinen itsearvioinnissa, jotten pety kun Mestarin arvosana onkin tätä paljon heikompi. Onko edes mahdollista arvioida numeroin? No vittu keskustele niistä aiheista! Tää on aika autistista paskaa mitä sä jankkaat. Sä kerrot asioita mitä näet ulkoapäin ja luulet ymmärtäväsi niistä. Minä taas kerroin asioista, joita olen tarkastellut ulkoa, sisältä ja ylhäältäkin käsin. Enkä edes kerro kaikkea, en lähellekään.

Se olisi vastuutonta minulta. Todennäköisesti ette ymmärtäisi puoliakaan. Ja jos ymmärtäisitte puoletkin, käyttäisitte sitä väärin. Minun neuvoilla pääsisitte alkuun ja ehkä vuosien kuluttua se kantaisi jotain hedelmääkin. Mitä tosin epäilen, koska sen verran halujenne ja himojenne sokaisemia olette, että ette näe ilmiselvää edessänne.. Nyt alat kuulostamaan siltä juopolta edesmenneen taiteilijan kaverilta joka kertoo "paikallisessa" tarinoita elämästä, mutta muut ei ymmärrä D Et kai vain harrasta pikku maistelua keskellä viikkoa, oi Mestari?

Tuonpahan minäkin osani tähän soppaan Jätän noi Gnukin kanssa väittelyt välistä Lisää vielä itsellesi nauramisen taitoa. Joskus osaat naureksia minusta kun väännät esim. Voithan aina sanoa, että kun alkaa tulla liian tarkkaa analyysiä, niin vetäise hihasta Voit pyytää keskustelun alussa jo anteeksi suoruuttasi, mutta anna lupa samaan vastapuolelle Oletat ja maistelet naisten mielihalut jo tuossa valmiiksi Älykäs huumori sopii hyvin ja ei tarvitse mitään höttöjä heitellä.

Kyllä älykäs huumorikin saa oman kiinnostuksen kohteensa aivan varmasti Ei todellakaan, vaan päinvastoin hetken hiljaisuudet ja mietintätauot on paikallaan. Voihan siinä vaikka katsoa silmiin ja hymyillä. Naisen silmät ovat aika ihana kohde muuten Jotkut naiset eivät pidäkään mistään huitojasta, vaan rauhallinen ja varma keskustelu voi olla joka sytyttää, tuohon jotenkin kuulostaa sinun luonteenpiirteeltä, joka tekee sinusta kiinnostavan naiselle, joka sellaisesta pitää.

Itse ainakin odotan, että nainen koskee Senkin voi jättää vaikka viimeiseksi, jos sitä edes oikeasti haluaa. Toisaalta mulle tulee muistona eräs sen kummemin mihinkään johtanut keskustelu baarissa, minkä lopussa, kun naisen oli mentävä kotiin, pyysin häneltä erästä asiaa Hän nauroi ja sanoi, että siitä vaan. Silitin ja naisen kasvoissa värähti kivasti En mä ainakaan näe sinussa mitään vikaa Se mitä täällä sivuilla muuta olet kirjoittanut vaikuttaa sun käytökseenkin ja siihen omaan uskoosi itseäsi kohtaan.

Sen kun oivallat, niin homma nytkähtää takuulla reilusti. En minä kerrokaan asioita, mitkä on sinun ja monen muun käsityskyvylle käsittämätöntä. Teiltä puuttuu joitakin palikoita koneistosta, jotta kykenisitte käsittämään niitä Heh, ja sit ku mä oon hönössä palstailemassa, en todellakaan jaksa teitä Pyhän Ätmiläisyyden Ritarikunnan ritareita olla opettamassa.

Kyl sun ja muiden pitäisi se jo tietää Miksi en ole yllättynyt että päädyitte yksi eri osoitteisiin? Tämän takia et saanut Liner-mummoakaan, kun olet liian herrasmiesmäinen. Et osoita aloitteellisuutta, itsevarmuutta, määrätietoisuutta ja pelimiestaitojen hallintaa.

Liner tykkää miehistä joissa on "särmää" ja inhoaa romanttisuutta. Kun otetaan huomioon että olet minua huomattavasti komeampi ja kokeneempikin, sinulla pitäisi käydä flaksi x paremmin kuin minulla. Kannattaa muistaa että olen lyhyt ja hintelä, korkeaääninen mies. En voi pelata tavisnaisista rauhallisen miehekkään miehen taktiikalla. Täytyy olla jotain extraa, ennen kuin herättää huomion. Tarkoitatko ehkä tällaisia "palikoita"? No siis se on minun tapani ja tottumukseni.

En ole päällekäypä tyyppi ja sillä siisti. Jos sinäkään et ole varma kosketuksesta, niin elä kosketa Ja oltais päädytty muutenkin eriosoitteisiin En ole täältä halunnut ketään Mutta Lineri on Lineri Ja tykkään hänestä, vaikka en ehkä edes varsinaisesti muuten hänestä pitäisi pitemmällä tähtäyksellä No eipä meitä, tai ketään muitakaan voi vertailla noin.

Sinä olet kai lapseton, mulla taas on muksut. Sä asut kai Hesassa, mä taas susisuolla savossa. Minä olen huikeat cm, jos lasketaan se 7 cm sulka mukaan pituuteen En erotu baarissa mitenkään, mutta juttelen silti usein naisien kanssa En mä vaan saa susta yhtään sellaista kuvaa, mitä sä annat En tiedä, mutta sinun pitäisi ehkä keksiä jotain uutta Ja uskoa ihan siihen, mitä jo on Sanookos sun kaverit susta, että oot huippujätkä?

Mä juon jallua vaan siinä tapauksessa, että joku haluaa tarjota mulle shotin. Mut sulle ei tekis pahaa naukkailla yks jalluflinda, relata ja miettiä vähän uusiksi sun aikasempia mietintöjäsi. Aloittaisit vaikka kyseenalaistamalla ne Voihan joku "ätmi" olla hyväkin keskustelija, teitäkin parempi mutta sillä vaan elämä on mennyt niin ettei ole sitä "oikeaa" ihmistä ja hetkeä kohdalle sattunut.

Eikä noi ton antamat neuvot pätisi ainakaan muhun muutenkaan Ai niinku silleen, et pääaiheina on jännämiehet, luvun naiset, lutkailut yms.? D Sitä taitoa kannattaisi muuten käyttääkin. Turha se muuten on Niin no itsehän tosiaan olen loistava keskustelija sekä myös kuuntelija, tarkkoja havaintojani maailmasta on naisten suulla ylistetty ja antamiani parsiuhdeneuvoja antamuksella kuunneltu. Yleensähän olen aina oikeassa tarkkanäköisyyteni vuoksi, havaitsen keskustelussa pienimmätkin nyanssit joiden perusteella voin sitten antaa hyviä neuvoja parisuhteensa sössineille: Mullahan se sinkkuus ei tosiaan ole ehkä keskustelutaidoista kiinni, lähinnä kohtaamisesta ja laiskuudesta varmaan ja siitä että olo luvun naisen kanssa olisi vähän sama kuin olla sadan miehen takana jonon viimeisenä, ei siis riittävän tavoittelemisen arvoista.

D Hyvä susta tulee pikkuhiljaa silloin kun jätät katkeruuden ja lakkaat esittämästä kaikkitietävää. Kaiken voi tietää ainoastaan yhdellä tavalla. Sillä, ettei tiedä mitään. Heh, tuo kaikkitietäväisyyden esittäminenhän on teiltä palstan kyökkiksiltä opittua, toki kun omana nyanssina jätän ylimielisyyden pois niin se myös uppoaa: Keskustelen ihan mistä tahansa. Sinusta mä en ymmärrä yhtä juttua.

Tää sun misogynia on sitä luokkaa, et miks et vaan antaisi naisten olla ja kokeile homostelua? Ehkä homot ei ole yhtä hypergamisia kuin naiset, eikä aisuruudestakaan ole mitään pelkoa D Ylimielinen naisten perseitä nuoleva valkoritari hakee irtopisteitä käyttämällä juuri oppimaansa sanaa, misogynia, ja kehottamalla homoiluun.

D" Sen verran innokkaasti nyt homo-sanaa viljelet, että olet ilmeisesti itse sellainen. Se että on vain tämän käytöksen vuoksi yksinäinen ja tarvitsisi paljon tukea kun kaivaa pintaa syvemmälle löytyy ihan looginen ratkaisu mutta kuulostaa vain ilkeältä kommentilta ilman perustelua. Mutta lapseni jäisi ilman henkistätukea eikä palkkani riitä vieläkään elättämään ja neurologisenkuntoutuksen on ensimmäisenä mutta en saa apua siihen kuin itseltäni.

Eli sinä olet oppinut vain massan käytöstavan ajatella, oletko ajatellut lapsiani joudun taisteleen heidän oikeuksista.

Pystytkö ajatella pikkuisena jolta puuttuu tuki muualta ja kotoa saava tuki on sinulle erittäin tärkeä,miten näet sen itse vaikuttavan. Olisiko elämäsi parempi jos äitisi olisi tukenut sinua paremmin kuin olisi pystynyt olisitko valmis siihen että jos lapsuutesi olisi tuettu erittäin paljon normaalia enemmän osaisit paremmin elämässäsi nyt, arvostaisitko kotiäitiyttä?

Älä tuhlaa aikaasi sen kanssa jahnaamiseen. Ei niin sitte mitään syytä olla katkera. Ette te juopot ja elämässään epäonnistuneet, iäkkäät komennusmiehet naisia saa.. Olisit EDES rakentanut sen talon, koska raksa-alalla olet. Yksinäistä joulua -taas kerran!! Typerä neuvo, jolla voi päästä huonolla tuurilla aisuriksi monen miehen käyttämälle naiselle ja elättämään toisten miesten äpärälapsia. Kirjoittelen vain kauniille naisille.

Kehun ensin että nainen on mielenkiintoinen, sitten kysyn kuvasta missä se on otettu, tykkääkö matkustella ja sitten pyydän jo treffeille. Ei naisille kannata puhua eikä kirjoitella. No ei kyllä ätmiläisillekään tämän ketjun perusteella. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Tuli mieleen, että ykskakkosella ja sulla taitaa olla ns. Ykskakkonen etsii naista tasonsa nostoon. Sinä etsit naista ilmeisesti perinteisemmässä mielessä -ihminen persoonana on tärkein..

Todella mielenkiintoisen ketjun sait kyllä aikaiseksi! Gnukin tapa päteä on aina mielenkiintoista Ei minulla mitään arvoja ole. Elämä on helpompaa arvottomana kuin että omaisi lukuisia arvokkaita arvoja Heh, minä en vaan ymmärrä miten joku nainen voi pikku kakkosen "tasoa" nostaa. Ei se "taso" tule mihinkään nousemaan, vaikka minkälaisen mimmin sais kaadettua.

Se "tason" nousu olisi siinä tapauksessa harhaluuloa ja todellisuus ihan jotain muuta. Muutenkin kumma syy haluta naista D Enkä minä etsi naista tai naisia. Joskus on kävellyt vastaan sellaisia, joista pidän ja joiden kans on synkannut. Olen siis miettinyt silloin, et why not? En ole jättänyt katsomatta loppuun asti, sillä enemmän kuin tekemisiään ihmiset katuvat tekemättä jättämisiä. Minä en jaksa tuhlata elämääni "mitä jos? No tuossa on se pakkomielteeksi muuttunut fantasia, että kävellessään ytmien yökerhoon mukana olisi se parikymminen ytn.

Kaikki ihailisivat ja arvostaisivat. Balsamia haavoille entisten pettymysten jälkeen. Toki minäkin tiedän, ettei noin koskaan käy. Mää ja sää ollaan särjetty varmaan molemmat ihan hirveesti sydämiä..

Ykskakkosesta sen sijaan ei taida olla kenellekään mitään haittaa.. Heh, minun "tasoni" laskisi varmasti minut tuntevien ihmisten silmissä, jos ne bongaisivat mut jonkun yökerhobimbon kans.

Viimeistään silloin kun se bimbo avaisi suunsa Ei kenenkään "taso" mihinkään jonkun muun kuin oman itsensä ansiosta nouse. Se pysyy sellaisena mitä se on riippumatta siitä, että onko joku kumppani vieressä tai ei.

Kollektiivista illuusiota, jos jotkut niin luulee. Tasoteoreetikoilla on yks aika perustavanlaatuinen ongelma. Eivät näe pintaa syvemmälle. Ei edes meikkikerroksen läpi. Paljon kaunista jää huomaamatta Pitäiskö kirjoittaa lista, kestä kaikista tykkää?! Helpompi on sanoa kestä ei tykkää, kun niitä on vähemmän. Sinua vaan vituttaa, ettei se välitä susta vittuakaan. D Ja ne tyhjät lupauksetkin.

Näin kauan sit pysyitkin erossa mun palstaperseestä Et ole tervetullut mun aloituksiin, kommentoimaan minulle jne. Tiedän, että en voi estää sinua siinä. Mutta ajattelin silti ilmaista kantani tässä asiassa. Sinulle en enää halua olla ystävällinen ja kohtelias.

.. Parhaat lähteet tähän asiaan ovat vauva. Ja sä virheellisesti oletat, että se lasketaan sulle plussaksi tai tykkäämiseksi? Mä taidan olla aina ihminen palstalla, ketä ei kiinnosta keskustella kanssas, lukea sun juttuja yms. Ootko sitten joskus tykännyt vai mistä moinen sulle on edes mieleen tullut? Etkä ole edes kertaakaan tavannut minua. Mä juon jallua vaan siinä tapauksessa, että joku haluaa tarjota mulle shotin. Haluisin tutustua suhun paremmin.

Mitäs nyt kaksplus savon sinkut

TUHMAA KIK ILOTALO TALLINNA

marraskuu Eli mua alkoi nyt kiinnostamaan se, mitä te naisten syrjinnästä valittavat Parhaat lähteet tähän asiaan ovat vauva.f, suomif (yllätys!), kaksplus.f ja irc- 45x.eu Sä asut kai Hesassa, mä taas susisuolla savossa. tammikuu Voit katsoa Nuori prostituoitu tietää mitä asiakas haluaa. . Pohjois-Savo, Xxl nainen etsii naista. .. Mitäs nyt kaksplus huora espoo heinäkuu En kait mä nyt millekkään miehelle voi sanoa suoraan päin naamaa, että "hei. elokuu Pirro Nainen, 53 vuotta, Sinkku Uusimaa Tuomari Nurmion Rakkauden STRIPTEASE MITÄS NYT KAKSPLUS, Heittäydy mukaan jo tänään!. Seuralainen fi hentai girl gangbang