Naked Ladies

Hieronta leppävaara jyväskylän hierontakoulu

...

Hieronta leppävaara jyväskylän hierontakoulu

S from finland ilmaisia pillun kuvia

Hieroja voi työskennellä itsenäisenä yrittäjänä tai toisen palveluksessa mm. Hierojaksi voi opiskella hierojan ammattitutkinnon muodossa. Täältä löydät lisää tietoa hierojan ammatista, hierojakoulutuksista sekä niiden hakuajoista ym. TEO rekisteriin nimikesuojatuksi koulutetuksi hierojaksi. Koulutetuksi hierojaksi pääsee suorittamalla hierojan ammattitutkinnon, johon johtava koulutus sisältää noin 40 opintoviikkoa.

Hierontataitojen lisäksi työssä painottuvat vastuullinen vuorovaikutus ja kommunikointitaitojen hallinta sekä palveluammattiin soveltuva asenne. Hieroja hallitsee perushieronnan ja pystyy soveltamaan sitä eri-ikäisten ihmisten ja eri kehonosien hieronnassa. Erilaisin käden ottein, säädellen hieronnan voimaa ja nopeutta, hieroja käsittelee lihakset ja lihasryhmät niin, että hieronta on anatomisesti ja fysiologisesti perusteltua ja tehokasta.

Hieroja työskentelee useimmiten yrittäjänä omissa työtiloissaan, asiakkaan kotona, erilaisissa hoitolaitoksissa, kylpylöissä ja liikuntakeskuksissa. Hieroja tarvitsee työssään kätevyyttä ja tuntoaistien herkkyyttä sekä hyvää fyysistä kuntoa. Hierojakoulutus koostuu sekä teoria- että käytännön osista. Ammattiosaamisen teoria koostuu hieronnan teorian lisäksi mm. Koulutetun hierojan jatkokoulutuksen, hierojan erikoisammattitutkinnon, pituus on myös noin 40 opintoviikkoa.

Jatkokoulutukseen osallistuminen edellyttää hierojan ammattitutkinnon suorittamista ja suosituksena on lisäksi 3 vuoden työkokemus. Hierojakoulutusta järjestävät erilaiset ammatilliset oppilaitokset esim. Lisäksi koulutusta tarjoavat monet yksityiset kouluttajat. Alalla voi suorittaa hierojan ammattitutkinnon sekä hierojan erikoisammattitutkinnon. Hierontakoulutus antaa hyvän lähtökohdan sosiaali-, terveys- ja liikunta-alan jatko-opintoihin, kuten fysioterapian tai osteopatian opiskeluun.

Aikuiskoulutus sopii jo alalla toimivalle ammattilaiselle, kuten personal trainerille, ravinto-ohjaajalle tai urheiluvalmentajalle. Opiskelu työn ohessa on hyvä tie yrittäjäksi. Autamme sinua yrityksen perustamisessa sekä yrittäjän taipaleen alkuvaiheissa. Hierontakoulu Atlaksen opiskelijat ovat oikeutettuja opintotukeen, opintolainaan ja aikuiskoulutustukeen. Tule kokemaan, mitä käytännönläheinen hierojan koulutus voi parhaimmillaan olla!

Olisiko uusi ammattisi hieroja? Muista myös Atlaksen oppilasklinikan palvelut, kun tarvitset ammattitaitoista ja hyvää hierontaa. Jokainen koulumme opiskelija on harjoitellut vähintään 2,5 kuukautta ennen klinikkaharjoittelun aloittamista. Tällä varmistetaan asiakkaille laadukas hieronta.

Tavoitteena tarjota Suomen laadukkainta hieronnan koulutusta. Ammattilaiseksi Opiskele työsi ohella aamu- tai iltaryhmässä. Ajanvaraus Edullinen ja rentouttava hieronta koulun upeissa tiloissa!

Jatkokoulutukseen osallistuminen edellyttää hierojan ammattitutkinnon suorittamista ja suosituksena on lisäksi 3 vuoden työkokemus. Koulutus, johon osallistuin oli markkinoitu väärin. Koulutus on suunnattu aikuisille. Koulutukseen haetaan oppilaitoksen verkkosivustolla. Oppilashieronnan lisäksi tarjolla on myös koulutetun hierojan ja opettajien palveluita. Lisäksi tarjoamme asiakkaillemme edullista opiskelijahierontaa sekä koulutetun hierojan palveluita.